TOP 4 video’s over sociale innovatie

1 Geld speelt geen rol
2 Het echte resultaat van loslaten
3 Sociale Innovatie over de grens

4 Het nieuwe werken in 4 minuten

Geld speelt geen rol
In deze video het resultaat van 50 jaar waardevol gedragswetenschappelijk onderzoek. De video belicht de motivatie van mensen van een andere kant. Geld is geen sterke motivator voor de werkende mens. Maar wat dan wel? In deze video krijg je de psychologische basisprincipes te zien waar het om draait. Prachtig geanimeerd. Neem er een kwartiertje de tijd voor en je bent een stuk wijzer!

Het echte resultaat van loslaten
Deze video duurt ongeveer drie kwartier. Een lang verhaal en toch de moeite waard want dit is inspirerend. Pak er een vrije avond voor of een treinreis! De spreker Jan Bommerez neemt je mee door diverse thema’s van sociale innovatie. Nieuwe economie, leiderschap en resultaat. Hij zet zowel je linker- als rechterhersenhelft in beweging. In sneltreinvaart beleef je de verschillende thema’s. Ik heb hem 2x achter elkaar gekeken.

Sociale Innovatie over de grens
In deze korte video krijg je een beeld van een wereldwijd begrip van sociale innovatie. In ons land ligt de nadruk van het begrip vooral op proces- en productiviteitsverbetering. In deze inspirerende video zie je ook maatschappelijke problemen en de thema’s leiderschap, cultuur en onderwijs voorbij komen. Solving the World’s Toughest Problems …..!

Het nieuwe werken in 4 minuten
De laatste video gaat over het nieuwe werken. Een luchtige video met een belangrijk thema wanneer je met sociale innovatie aan de slag gaat. De video is grappig en relativeert met een knipoog. Het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. Met deze video ben je in een paar minuutjes klaar met of voor het nieuwe werken …….


Neem contact op voor informatie over komende powersessies en voorlichtingen over sociale innovatie & subsidie

Veel succes! Philip van Londen

—————————————
Anderen lezen ook:

Dé 5 principes van Lean Management
Van hier tot de maan en verder

Waarom zijn sommige bedrijven succesvol?

—————————————
Op zoek naar specifieke Lean kennis?

>>> KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

Advertenties

Tags: , , , , , , , , , , , ,